Direct naar inhoudDirect naar contactgegevens

Conferentie Atlas 2022 – Wonen

22 juni 2022

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de conferentie rond de presentatie van de nieuwe Atlas voor gemeenten, op woensdag 22 juni 2022, in de Rode Hoed (Keizersgracht 102) in Amsterdam.

Conferentie Atlas 2022 – Wonen
Woensdag 22 juni 2022, 14.15 - 17.00
de Rode Hoed, Keizersgracht 102

De nieuwe Atlas heeft als thema Wonen. Senior onderzoeker Jornt Mandemakers van Atlas Research presenteert een speciaal voor dit thema ontwikkelde maat voor de krapte op de woningmarkt. Waar is de krapte op de woningmarkt het grootst? Welke demografische en sociaal-economische factoren liggen daaraan ten grondslag? Hoe hangt dit samen met leefbaarheid en woonaantrekkelijkheid?

Aansluitend zal Marja Appelman (directeur Woningbouw bij het ministerie van BZK) haar visie geven op welke uitdagingen en kansen dit geeft voor centraal en decentraal woningbeleid. In een panelgesprek met Carolien Schippers (directeur Grond en Ontwikkeling gemeente Amsterdam) en Melissa Koutouzis (trekker van het Woonprotest) zal het onderwerp woningkrapte vanuit aanvullende perspectieven worden belicht. Een boeiende middag die leidt tot nieuwe inzichten in het veelomvattende thema Wonen.

We zien u graag op 22 juni 2022 in Amsterdam!

Onderzoek en Statistiek organiseert dit congres in samenwerking met atlas research.

logo atlas research
Dit artikel maakt deel uit van het thema
Deel deze pagina: